Als sinds 1969 staat AcDc bekend om de brede voorraad starters en dynamo's. Van de meest uiteenlopende merken, zowel origineel, als gereviseerd en ruil.

Indien bij de APK keuring blijkt dat er extra reparaties nodig zijn, overleggen we dit met u en laten we - indien mogelijk - in de werkplaats het probleem zien!

Onze airco onderhoudsbeurt bestaat uit: diagnose stellen, legen systeem, druktest, vacumeren en hervullen met koudemiddel.

Voor bedrijven in een straal van 2 km rondom AcDc bieden wij Haal & Breng service voor auto-onderhoud aan. Dat is onderhoud en reparatie, zonder dat het u extra tijd kost.

Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. We gebruiken de nieuwste diagnoseapparatuur.

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Aan de hand van een uitgebreide checklist wordt het onderhoud aan uw auto uitgevoerd. 

U kunt bij ons ook ieder seizoen uw banden laten wisselen. Wij zorgen voor eventuele nieuwe banden, uitlijnen, balanceren en opslag.

Meer informatie of een afspraak?

Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 020 - 644 49 23