Sinds 1969

AcDc is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in auto elektro, dynamo's, startmotoren, bedrading en diagnose van automanagementsystemen. In 1969 is AcDc begonnen aan de Amstelveenseweg bij het garagebedrijf HETO. Hierna zijn we verhuisd naar onze huidige locatie aan de Schepenbergweg, waar nog steeds de meest trouwe klanten van die tijd hun weg vinden. Op het industrieterrein nabij het AMC ziekenhuis, Praxis, Gamma, het Fletcherhotel en talloze autodealers bloeide AcDc op tot een betrouwbaar en universeel garagebedrijf. 

Universeel & onafhankelijk

AcDc is een universeel garagebedrijf. Zo kunt u bij ons terecht voor APK, airco onderhoud, reguliere onderhoudsbeurten, bandenservice, accu's en automanagement. Maar nog steeds zijn we de specialist op het gebied van starters en dynamo's, met meer dan 3000 stuks op voorraad en een uitgebreid revisieteam!

Wij bieden onze klanten de service die zij wensen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Zo zullen wij onze klanten altijd een objectief en onafhankelijk advies geven, omdat we niet gebonden zijn aan een specifiek automerk of een importeur. Ons personeel is vakbekwaam en op de hoogte van de laatste technieken en kwaliteitsnormen. Neem contact met ons op voor advies of het inplannen van een afspraak.

De kenmerken van AcDc

  • Op de hoogte van de nieuwste technieken
  • Al meer dan 45 jaar ervaring
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Betrouwbaar: veiligheid staat voorop
  • Transparant: wij laten zien wat het probleem is
  • Groot specialisme in starters en dynamo's
acdc auto onderhoud amsterdam

Meer informatie of een afspraak?

Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 020 - 644 49 23