Altijd zelf beslissen

Bij AcDc kost een APK keuring inclusief afmelden €45,00 euro! De APK keuring van de RDW is een jaarlijks terugkerende kostenpost voor veel automobilisten. Heeft u ook altijd het idee dat u teveel kwijt bent aan reparaties waarvan u niet wist dat ze nodig waren?
Bij AcDc willen we uw vertrouwen niet beschamen door ondoorzichtige facturen. Indien bij de APK keuring blijkt dat er extra reparaties nodig zijn, overleggen we dit met u en laten  we u - indien mogelijk - in de werkplaats het probleem zien. Zo kunt u zelf beslissen wat u ermee wilt doen.

Volledig geïnformeerd

Veiligheid staat voorop bij AcDc. De APK keuring is slechts een minimale eis. Wist u bijvoorbeeld dat bij de officiële APK keuring uw remmen niet worden nagekeken? Zo zijn er nog een aantal zaken die gek genoeg niet bekeken worden, terwijl het wel in het belang is van uw veiligheid! Wij informeren u daarom zo volledig mogelijk.

Wist u tevens dat u uw auto al vanaf 2 maanden voor de APK-vervaldatum mag laten keuren, met behoud van uw oude keuringsdatum? Zo is de keuring dus 14 maanden geldig. Om lange wachttijden te voorkomen doen wij de APK keuring alleen op afspraak. Bel naar 020-644 49 23 en we helpen u graag! Weet u niet zeker meer wanneer uw auto gekeurd moet worden? Check hier uw APK vervaldatum.

uitlaat laten monteren

Meer informatie over een APK keuring, of een afspraak inplannen?

Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 020 - 644 49 23