Het belang van regelmatig onderhoud

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Vaak wordt dit vergeten omdat de auto prima rijdt. Het niet op tijd vervangen van bijvoorbeeld motorolie of de distributieriem kan echter zeer grote schade aan uw auto tot gevolg hebben. Aan de hand van een uitgebreide checklist wordt het onderhoud van uw auto uitgevoerd.

U kunt een onderhoudsbeurt ook combineren met uw APK keuring. Bij een APK keuring worden alle punten gecontroleerd die met de veiligheid van uw auto te maken hebben. Veel automobilisten kiezen ervoor deze keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. U krijgt hierbij dan ook een aantrekkelijke korting! Plan een afspraak in.

Kleine- of grote onderhoudsbeurt

U kunt er voor kiezen om uw auto een kleine- of een grote onderhoudsbeurt te geven.

Kleine onderhoudsbeurt: olie verversen, vervangen oliefilter, controle op 22 belangrijke punten en bijvullen van diverse vloeistoffen.

Grote onderhoudsbeurt: olie verversen, vervangen oliefilter, controle op slijtagegevoelige onderdelen (o.a. uitlaat, banden, verlichting, ruiten en schokdempers), vervangen luchtfilter en bougies, bijvullen diverse vloeistoffen, reiniging remsysteem en interieurfilter.

 

acdc haal & breng service

Meer informatie over reguliere onderhoudsbeurten of een afspraak inplannen?

Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 020 - 644 49 23