Waarom onderhoud van uw airco?

De meeste auto's beschikken over een airco, maar deze is niet onderhoudsvrij. Jaarlijks verliest uw auto tot 10% van het koudemiddel. Te weinig koudemiddel kan ernstige schade aan het systeem veroorzaken. 
De airco gaat meestal pas uit als de motor wordt afgezet. De verdamper in de airco is dan nog nat, waardoor bacteriegroei wordt bevorderd. Wordt de airco later weer gebruikt, dan worden ongezonde stoffen in het interieur geblazen. De gevolgen kunnen niezen, hoesten, tranende ogen of allergische reacties zijn.
Beter is het om de airco vijf minuten voor het einde van de rit al uit te zetten, zodat de verdamper kan opdrogen door de luchtstroom. Regelmatig onderhoud voorkomt ook de groei van bacteriën en schimmels. 

Werkwijze AcDc

Indien we een lekkage bij uw airco vermoeden, zullen we met speciale kleurstof bekijken waar het probleem zit. Op basis hiervan ontvangt u van ons een passende offerte voor de reparatie. Onze airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het vaststellen van een diagnose, het legen van het systeem, een druktest, vacumeren en het hervullen met koudemiddel. Daarnaast kunnen wij het systeem reinigen met speciale bommetjes! Het resultaat? Een fris en schoon klimaat in uw auto.

acdc haal & breng service

Meer informatie over airco onderhoud, of een afspraak inplannen?

Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 020 - 644 49 23